تشکر متولی سلامت استان مرکزی از هیات های مذهبی

۲۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۷ کد : ۱۹۳۹۴ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: از هیات هایی که شور حسینی را با شعور حضرت اباعبدالله(ع) در هم آمیخته اند، سپاسگزاریم.
تشکر متولی سلامت استان مرکزی از هیات های مذهبی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: در این روزها که آمار و ارقام نه چندان خوبی از موج پنجم این ویروس منحوس در حال مخابره شدن است، برگزاری عزاداری و تجمع افراد در مکان های مسقف و بدون رعایت پروتکل های بهداشتی از جمله مهمترین دغدغه های فعالان حوزه سلامت بود.

وی افزود: خوشبختانه بسیاری از هیات ها و پیرغلامان حضرت اباعبدالله(ع)، ضرورت رعایت و توجه به شیوه نامه ها و حساسیت این روزها را به خوبی درک کرده و خود را همپای مدافعان خسته سلامت کردند.

وی تاکید کرد: میزان رعایت پروتکل ها به صورت نسبی قابل قبول است، اما از هیات ها و مسئولین آنها (بیشتر در نواحی و حاشیه شهرها) نیز می خواهیم به این امر توجه ویژه ای داشته باشند.

دکتر جمالیان در ادامه خاطرنشان کرد: عدم رعایت پروتکل های بهداشتی بویژه در اماکن سرپوشیده، مساله کنترل بیماری را در کشور دچار اشکال می کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان گفت: انتظار داریم هم استانی ها همچون موج های گذشته با همراهی خود و رعایت حداکثری پروتکل های بهداشتی و حفظ فاصله گذاری اجتماعی مجموعه نظام سلامت را در عبور از موج پنجم بیماری کمک کنند.