تشکر رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از مردم و مسئولین در رعایت پروتکل های بهداشتی در ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)

۳۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۴ کد : ۱۹۴۲۰ اخبار اصلی
دکتر سید محمد جمالیان گفت: در مجموع میزان رعایت مردم و نظارت و  بازرسی ها در ایام سوگواری حضرت اباعبدالله(ع)، قابل قبول بود.

به گزارش وب دا مرکزی، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: با توجه به اینکه با شروع ماه محرم، مجموعه بهداشت و درمان نگران تشدید این بیماری بود، اما خوشبختانه مردم فهیم و با فرهنگ استان مرکزی، با ادغام شور و شعور و برپایی همزمان سوگواری و مجالس عزا برای حضرت امام حسین علیه‌السلام، در کنار رعایت پروتکل های بهداشتی نشان دادند، همپا و همراه کادر بهداشت و درمان هستند.

وی افزود: خوشبختانه در این شب ها و به طور نسبی به خصوص دست اندرکاران برپایی و بانیان این مجالس و هیات های بزرگ و نام آشنا و پیرغلامان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، پروتکل ها و شیوه نامه های بهداشتی را به خوبی رعایت کردند، اما هر چقدر به مناطق حاشیه شهرها نزدیک تر می شدیم، از میزان این جدیت ها  و رعایت ها کاسته می شد.

وی با اشاره به اهمیت رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مجالس سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) تاکید کرد: معنای هیئت طراز انقلاب اسلامی این است که هیئت های مذهبی در شان امام حسین (ع) و خاندان آن حضرت باشد و رواج تفکر ناب عاشورایی و مکتب حسینی از اهداف انقلاب اسلامی است.

دکتر جمالیان همچنین از نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، استاندار مرکزی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی، دکتر بختیاری(فرماندار اراک) و مدیرکل تبلیغات اسلامی استان(حجت الاسلام عباسی)، به دلیل پیگیری های مستمر و اینکه دغدغه اصلی این عزیزان در این روزها برگزاری مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان به نحو احسن و با رعایت پروتکل های بهداشتی بود تشکر و قدردانی کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک همچنین یادآور شد: رعایت پروتکل های بهداشتی از اهم واجبات است.

دکتر جمالیان در پایان از مردم و مسئولین خواست تا همچنان رعایت شیوه نامه ها و توصیه های بهداشتی را مد نظر قرار دهند.