واکسیناسیون در استان مرکزی فقط طبق سند ملی واکسیناسیون انجام خواهد پذیرفت / دستگاه ها و ارگانها درخواست خارج از ابلاغیه وزارت بهداشت نداشته باشند

۳۱ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۲ کد : ۱۹۴۴۱ اخبار اصلی
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: واکسیناسیون در استان مرکزی، تنها بر اساس سند ملی واکسیناسیون انجام می شود و برای هیچ نهاد، سازمان یا ارگانی واکسیناسیون جداگانه و خارج از اولویت های اعلام شده از سوی ستاد ملی کرونا، صورت نمی گیرد.

به گزارش وب دا مرکزی، یاسر قربانی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی اراک هیچ‌گونه مذاکره ای در راستای واکسیناسیون مشاغل و پرسنل و کارمندان ادارات استان مرکزی خارج از سند ملی واکسیناسیون کشور که از طریق وزارت بهداشت به استان‌ها ابلاغ می گردد نداشته است و موسسین، مدیران و مربیان آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای نیز از این موضوع مستثنی نیستند.

وی افزود: هر گونه ثبت نام و انجام واکسیناسیون گروه های هدف در استان مرکزی منوط بر اطلاعیه ها و دستورات ستاد ملی واکسیناسیون و وزارت کشور، انجام شده و خواهد شد و به موازات گروه هایی که وزارت بهداشت به منظور واکسیناسبون ابلاغ می کند، دانشگاه علوم پزشکی اراک اقدام به تزریق واکسن و قبل از آن ثبت در سامانه salamat.gov.ir خواهد نمود و اطلاعیه های آن از طریق روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی با راه های ارتباطی معتبری چون سایت دانشگاه و صدا و سیما و خبرگزاری های رسمی در اختیار مردم قرار می گیرد.

قربانی در ادامه از سودجویان و کلاهبردارانی سخن گفت که با عنوان ثبت‌ نام برای واکسیناسیون کرونا، در سایت های غیر مجاز و شایعه پراکنی، برخی از شهروندان را در دام خود می‌اندازند و تاکید کرد: به‌هیچ عنوان لینک‌های انتشار یافته در فضاهای مجازی و اطلاعیه های که مورد تایید دانشگاه علوم پزشکی اراک، نمی باشد و همه در راستای اهداف سودجویانه می باشد و‌ کلاهبرداری تلقی می گردد را مورد توجه قرار ندهند.

وی در پایان هدف نهایی و اصلی دانشگاه علوم‌پزشکی اراک را واکسیناسیون بخش عمده ای از مردم استان دانست و خواستار همکاری مردم در امر واکسیناسیون و رعایت حداکثری پروتکل های بهداشتی شد.