عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک در جمع دانشمندان یک درصد پراستناد جهان قرار گرفت

۰۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۵ کد : ۱۹۵۸۴ اخبار اصلی
براساس رتبه بندی esi دکتر امیر الماسی از اعضای هیات علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک و مرکز تحقیقات طب سنتی و مکمل، در جمع  دانشمندان یک درصد پر استناد برتر دنیا قرار گرفت.

به گزارش وب دا مرکزی، نظام رتبه‌بندی (Essential Science Indicators) ESI، از معتبرترین نظام‌های رتبه‌بندی انتشارات نمایه شده در پایگاه Clarivate Analytics یا همان ISI است که مقالات را بر اساس تعداد استناد دریافت شده در بازه زمانی مشخص نسبت به مقالات هم موضوع خود رتبه‌بندی می‌کند.

برای قرار گرفتن پژوهشگران در این فهرست، تمام فعالیت‌های علمی ۱۰ ساله اخیر آنها در سطح بین‌المللی مانند تعداد "مقالات"، "استنادات"، "تعداد مقالات پر استناد " و "تعداد استناد به مقالات پر استناد" مورد بررسی قرار می گیرد.

دکتر امیر الماسی استادیار اپیدمیولوژی گروه اپیدمیولوژی، دانشکده بهداشت مرکز تحقیقات طب سنتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی اراک تعداد ۱۸۰ مقاله ارائه کرده که  بیش از ۳۸۲۱  بار به آنها استناد شده است.