تاثیرپذیری سه شهرستان با رعایت بهداشت و خروج از وضعیت قرمز

۱۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۵ کد : ۱۹۸۳۱ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: شهرستان های تفرش، آشتیان و زرندیه با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی از وضعیت قرمز خارج شدند.
تاثیرپذیری سه شهرستان با رعایت بهداشت و خروج از وضعیت قرمز

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: طبق آخرین اعلام رنگ بندی شهرستان های استان مرکزی، اراک، خمین، ساوه، محلات، دلیجان، خنداب، شازند، فراهان و کمیجان در وضعیت قرمز و شهرستان های تفرش، آشتیان و زرندیه در وضعیت نارنجی قرار گرفته اند.

وی افزود: رعایت پروتکل های بهداشتی در کنار تسریع در روند واکسیناسیون تنها راه های ممکن برای مدیریت این بیماری است.

وی تاکید کرد: اگر شهرستان های وضعیت قرمز نیز، با شدت و جدیت بیشتری پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند، مطمئنا از این وضعیت خارج خواهند شد.

دکتر جمالیان در ادامه خاطرنشان کرد: شرایط در استان بسیار حساس است و ممکن است در صورت تداوم بی توجهی ها شهرستان ها قرمز در وضعیت بدتری قرار بگیرند و همچنین سه شهرستانی که در وضعیت نارنجی قرار گرفته اند، به وضعیت قرمز بازگردند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان از مردم خواست تا همچنان تا رسیدن به وضعیت مناسب تر و واکسن های خریداری شده، پروتکل ها و شیوه نامه های بهداشتی را با جدیت اجرا و به توصیه های کادر بهداشت و درمان گوش بدهند.