تزریق واکسن برکت و آسترازنکا در اولین روز از تزریق واکسن ۴۱ ساله ها با بالا

۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۵ کد : ۱۹۸۶۶ اخبار اصلی
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اراک از روند انجام واکسیناسیون کرونای متولدین سال ۵۹ و ماقبل از آن خبر داد.
تزریق واکسن برکت و آسترازنکا در اولین روز از تزریق واکسن ۴۱ ساله ها با بالا

به گزارش وب دا مرکزی، یاسر قربانی،ضمن اشاره به اینکه یکی از دغدغه های دانشگاه تزریق واکسن ایمن و با نهایت سرعت و دقت است، گفت: از امروز مورخ ۱۴ شهریورماه ۱۴۰۰، واکسیناسیون کرونای افراد متولد سال ۵۹ و ماقبل آن، با واکسن های آسترازنکا و برکت در ۶ مرکز منتخب سطح شهر آغاز شده است.

وی در ادامه بیان کرد: با توجه به تاخیر در ارسال محموله واکسن سینوفارم از وزارت بهداشت، به محض دریافت سهمیه واکسن سینوفارم این اتفاق به سمع و نظر همشهریان خواهد رسید.

وی تاکید کرد: از آنجائیکه بازار سودجویان همیشه داغ بوده و این بار واکسن های تقلبی کرونا، کسب و کار کلاهبرداران را رونق زده، لذا خواهشمندیم مردم تنها به مراکز معرفی شده از طرف دانشگاه علوم پزشکی اراک مراجعه نمایند و از توجه به هرگونه تبلیغ توسط افراد سودجو و غیر مطمئن بپرهیزند و این گونه آگهی ها را به مراجع قضایی اطلاع دهند.

قربانی در پایان نشانی ۶ مرکز معتبر جهت انجام واکسن کرونا را یادآور شد و از مردم خواست تنها به این ۶ مرکز با در دست داشتن کارت ملی  مراجعه نمایند.

۱-سالن شهید ساکی(ساختمان شماره دو دانشگاه علوم پزشکی اراک) واقع در خیابان دانشگاه (ساختمان الغدیر)

۲-سالن یادگار امام واقع در کوی رضوی (شهرک گردو).

۳-سالن مدیریت بحران واقع در خیابان قائم مقام (جنب استخر شهرداری).

۴-مصلای بیت‌المقدس اراک.

۵-مرکز واکسیناسیون شهید سلیمانی (سپاه روح الله )واقع در خیابان امام حسینیه ثارالله.

۶-سالن دانشگاه آزاد واقع در خیابان دانشگاه (داخل محوطه دانشگاه قنات ناصری).

لازم به ذکر است در شهرستانهای تابعه نیز مراکزی برای انجام واکسیناسیون در نظر گرفته شده است تا واکسیناسیون با سرعت بالا انجام پذیرد.