فعالیت مرکز واکسیناسیون مصلی بیت‌المقدس اراک تا ساعت ۱۲ شب/ دو مرکز تجمیعی به نوبت  عصر اضافه شد

۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۴ کد : ۱۹۹۴۴ اخبار اصلی
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: استقبال خوب مردم از دریافت واکسن، مراکز واکسیناسیون را در نوبت عصر هم باز گذاشت.

به گزارش وب دا مرکزی، یاسر قربانی بیان کرد: به دلیل استقبال خوب مردم و البته جلوگیری از ازدحام در برخی از ساعات، دو مرکز شهید ساکی و مرکز تجمیعی سپاه، در نوبت های بعدازظهر نیز فعالیت خواهند داشت.

وی افزود: مصلی بیت المقدس اراک نیز تا ساعت 24 فعالیت خود را ادامه می دهد تا مراجعین بدون دغدغه در این مرکز حضور پیدا کرده و واکسن خود را دریافت کنند.

قربانی در ادامه خاطرنشان کرد: خوشبختانه واکسن های مورد نظر از طریق وزارت بهداشت به مراکز استان در حال تحویل است و مشکلی بابت تامین واکسن وجود ندارد.

وی یادآور شد: استقبال مردم در استان مرکزی از تزریق واکسن بسیار خوب بوده و امیدواریم همین روند همچنان تا ایمنی کامل جامعه ادامه داشته باشد.

قربانی گفت: افرادیکه در گروه های سنی اعلام شده هستند می توانند با مراجعه به سایت salamat.gov.ir مکان و ساعت حضور و دریافت واکسن خود را انتخاب و در بهترین زمان ممکن از دید خود برای دریافت واکسن مراجعه نمایند.