اپلیکیشن جعلی تهدیدی برای سلامت مردم

۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۹ کد : ۲۰۰۱۴ اخبار اصلی
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: انتشار اپلیکیشن کلاهبرداری به نام جعلی «سامانه سلامت وزارت بهداشت» سلامت مردم را تهدید می کند.
اپلیکیشن جعلی تهدیدی برای سلامت مردم

به گزارش وب دا مرکزی، یاسر قربانی تاکید کرد: کلاهبرداران این بار اپلیکیشنی جعلی با نام وزارت بهداشت تنها با هدف های سیاه سودجویانه خود تشکیل دادند.

وی افزود: بدافزاری به نام جعلی «سامانه سلامت وزارت بهداشت» در فضای مجازی در حال انتشار بوده که اطلاعات هویتی اشخاص را به بهانه «ثبت‌نام واکسیناسیون کرونا» از کاربران دریافت و به مهاجم ارسال می‌کند.

وی تاکید کرد: متاسفانه این بدافزار دسترسی کاملی به پیامک‌ها گرفته و لینک دانلود خود را، برای تمامی مخاطبین قربانی ارسال می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: تنها روش ثبت‌نام واکسن کرونا صرفا سامانه سلامت به نشانی اینترنتی salamat.gov.ir است.

قربانی تصریح کرد: همشهریان اطلاعات و اخبار مربوط به واکسیناسیون کرونا را تنها از پورتال دانشگاه و صدا و سیما دنبال کنند و از اعتماد به افراد خاطی بپرهیزند چرا که تهدید بزرگی برای سلامت آنان است.