چه تضمینی وجود دارد که پیک ششم را تجربه نکنیم؟

۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۸:۳۸ کد : ۲۰۰۴۰ اخبار اصلی
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: پنج پیک را تجربه کرده ایم و چه تضمینی وجود دارد که پیک ششم را تجربه نکنیم؟
چه تضمینی وجود دارد که پیک ششم را تجربه نکنیم؟

به گزارش وب دا مرکزی، بهروز اکرمی بیان کرد: جامعه تاب و تحمل ادامه این روند را ندارد.
وی افزود: با وجود اینکه در قله پیک پنجم هستیم، مجددا درگیر عادی انگاری شده ایم، دوباره ماسک ها کنار گذاشته است و در واقع منتظریم که پیک ششم را داشته باشیم و این رفتار عقلانی نیست.
وی تاکید کرد: کارمندان دولت در کرونا، کمترین خسارت مالی را متحمل شدند و انتظار می رود کارمندان نقش ممتازتری در این حوزه داشته باشند و با رعایت پروتکل ها در محل کار حاضر شوند تا امور دچار اخلال نشود.
اکرمی در پایان گفت: با روند در پیش گرفته شده، دورنمای واکسیناسیون در کشور بسیار امیدوار کننده است، اما ضابطه تدوین شده باید جامع و مانع باشد و دائما نباید تغییر یابد، متاسفانه استثناهایی را شاهد بودیم، اینکه پرسنل پالایشگاه و پتروشیمی واکسینه می شوند، اما پرسنل آلومینیوم واکسینه نمی شوند نوعی ناعدالتی را در دید کارگر ایجاد می کند به همین دلیل پیشنهادات و برنامه ها باید درگیر استثناها نباشند، هرچند که در طول یکی دو ماه آینده در بحث واکسن به نقاط قابل اعتماد می رسیم.