حدود نیمی از جامعه هدف محلاتی ها واکسینه شده اند

۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۳ کد : ۲۰۲۹۰ اخبار اصلی
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات از واکسیناسیون حدود ۵۰ درصد از جامعه هدف این شهرستان خبر داد.
حدود نیمی از جامعه هدف محلاتی ها واکسینه شده اند

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر مهدی قلیچ خانی گفت: بر اساس آخرین آمار و اطلاعات، از ابتدای آغاز روند واکسیناسیون تاکنون، ۴۹ درصد از جمعیت جامعه هدف شهرستان محلات دُز اول واکسن خود را دریافت کرده اند.

وی افزود: با افزایش واردات واکسن کرونا به کشور، در هفته‌های اخیر سهمیه واکسن شهرستان محلات نیز افزایش قابل توجهی داشته است و اغلب گروه ها سنی در حال واکسینه شده هستند و از ابتدای آغاز روند واکسیناسیون ۲۱ هزار نفر دُز اول و ۱۲ هزار نفر هر دو دُز واکسن کرونا را دریافت کرده اند و به عبارت دیگر ۴۹ درصد نوبت اول و ۲۸ درصد با دریافت دُز دوم علیه ویروس کرونا واکسینه شده اند.

وی تاکید کرد: تاکنون حدود ۳۲ هزار واکسن در سطح شهرستان تزریق شده است.

دکتر قلیچ خانی گفت: در حال حاضر روزانه حدود ۱۰۰۰ دُز واکسن کرونا به افراد واجد شرایط تزریق می شود.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات در پایان گفت: سرعت بخشی روند واکسیناسیون حاصل هم افزایی و اتحاد نهادهای مختلف است و امیدواریم با ادامه این روند و رعایت حداکثری دستورالعمل های بهداشتی هرچه زودتر شاهد شکست کامل این بیماری باشیم.