پیش بینی ۲ مرکز ویژه تزریق واکسن دانش آموز در اراک

۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۷ کد : ۲۰۳۵۲ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۲ مرکز ویژه تزریق واکسن دانش آموز در اراک توسط آموزش و پرورش برای دختران و پسران پیش بینی شده است.
پیش بینی ۲ مرکز ویژه تزریق واکسن دانش آموز در اراک

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: ۷۰ هزار و ۸۰۴ دانش آموز ۱۲ تا ۱۸ ساله در شهرهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اراک، جمعیت هدف واکسیناسیون کرونا هستند.

وی افزود: ۴۱ هزار دانش آموز ۱۲ تا ۱۸ سال در شهرستان اراک ساکن هستند که از این تعداد ۶ هزار دانش آموز در مناطق روستایی به تحصیل اشتغال دارند.

وی تاکید کرد: این تعداد دانش آموز زیر مجموعه شهرهای تحت پوشش دانشگاه اراک شامل تفرش، شازند، آشتیان، فراهان، کمیجان، خنداب، محلات و دلیجان است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی در پایان گفت: راه اندازی ۲ مرکز باعث می‌شود تا از تجمع و صف تزریق واکسن برای دانش آموزان جلوگیری و واکسیناسیون با سرعت بیشتری انجام شود.