شناخت دنیای کودکان موجب ارتباط بهتر با این گروه سنی
به گزارش وب دا مرکزی، ریحانه میکائیلیان ضمن تبریک روز و هفته ملی کودکان بیان کرد: کودکان آینده ساز یک کشور و سال های ابتدایی آن ها مهم ترین سال های حیات است چرا که تجربیات این سالها زمینه ساز زندگی آینده هر انسان و جامعه ای خواهد بود از این رو کودکان ارزشمندترین و مهمترین سرمایه ملی هر جامعه می باشند و بزرگسالان اعم از مسئولان و پدران و مادران امانتدار هستند.
وی افزود: با توجه به طولانی شدن دوران پراسترس و همه گیری کرونا و کاهش فعالیت اجتماعی کودکان در این دوران باید به اضطراب و تکامل کودکان اهمیت بیشتری داد.
وی ادامه داد: با توجه به عدم فعالیت اجتماعی کودکان و کاهش ارتباط تکاملی در این سن به دلیل شرایط حاکم، برقراری ارتباط والدین با کودک و انجام بازی های گروهی با خانواده و تعامل بیشتر یکی از واجبات است.
وی تاکید کرد: علیرغم اینکه درصد شیوع و ابتلا کرونا در کودکان نسبت به سایر سنین کمتر و از ابتدای شیوع همه گیری ۴۰۰ مورد در زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک به ثبت رسیده است و موارد مرگ و میر را تنها در کودکان مبتلا به بیماری زمینه ای داشته ایم اما هیچکس از ابتلا به کرونا مصون نیست و همه در معرض خطر بیماری هستند از این رو باید مراقب بود و رعایت پروتکل های بهداشتی را جدی گرفت.
وی خاطرنشان کرد: در صورت ابتلای یکی از اعضای خانواده، همکاران مربوطه کلیه اعضای خانواده و کودکان را بررسی و در صورت نیاز تست pcr گرفته خواهد شد.
وی اظهار کرد: آموزش های بهداشت مانند شستن دست با آب و صابون، رعایت فاصله ایمن با افراد و استفاده از ماسک از مهم ترین آموزش های والدین در این دوران است.
کارشناس کودکان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: والدین با مراجعه به پایگاه های سلامت و خانه بهداشت می توانند از وضعیت تکامل کودک مطلع شوند و در صورت نیاز، کودک به مرکز تکامل طلوع ارجاع و از خدمات تشخیصی درمانی این مرکز بهره مند خواهد شد.
میکائیلیان در پایان ضمن اشاره به اینکه در حال حاضر کودکان زیر ۵ سال علیه ویروس کووید واکسینه نمی شوند، توصیه کرد: والدین بهتر است که از حضور کودکان در تجمعات و اماکن عمومی و پر ازدحام خودداری کنند.
نظر شما :