واکسینه شدن نیمی از جمعیت آشتیان

۲۱ مهر ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۳ کد : ۲۰۹۸۱ اخبار اصلی
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آشتیان گفت: بیش از نیمی از جمعیت شهرستان آشتیان هر دو دُز واکسن خود را زده اند.
واکسینه شدن نیمی از جمعیت آشتیان

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر عباس ملاطایفه بیان کرد: 51 درصد افراد بالای 18 سال در سطح شهرستان آشتیان در برابر این بیماری واکسینه شده اند.

وی افزود: همچنین تاکنون 93 درصد جمعیت هدف بالای 18 سال در این شهرستان نوبت اول واکسن خود را دریافت کرده اند.

وی تاکید کرد: در حال حاضر واکسیناسیون دانش آموزی بالای 12 سال همزمان با سراسر کشور و استان در حال انجام است که در این زمینه نیز حدود 66 درصد این جمعیت نیز واکسینه شده اند.

دکتر ملاطایفه در ادامه خاطرنشان کرد: امیدواریم با همکاری جدی مردم به خصوص دانش آموزان و والدین آنها هر چه زودتر به پوشش حداکثری برسیم و بتوانیم بسیاری از محدودیت ها از جمله حضوری شدن مدارس و غیره را برداشته و به زندگی عادی و پیش از کرونا بازگردیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آشتیان گفت: برای تشویق و به منظور سرعت گرفتن امر واکسیناسیون دانش آموزی، با همکاری آموزش و پروش جوایزی را برای دانش آموزانی که واکسن خود را دریافت و به موقع به مراکز تجمیعی مراجعه می کنند در نظر گرفته شده که به قید قرعه تقدیم آنها خواهد شد.

وی در پایان مردم را به رعایت هر چه بیشتر پروتکل ها و شیوه نامه های بهداشتی و مراجعه هر چه سریعتر به مراکز تجمیعی واکسن(افرادیکه تا کنون واکسن نزده اند) توصیه کرد.