کسب رتبه برتر توسط واحد مامایی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۷ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۰ کد : ۲۱۱۶۹ اخبار اصلی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: واحد مامایی دانشگاه علوم پزشکی اراک در حوزه ارتقای کیفیت خدمات رتبه "عالی" را کسب کرده است.
کسب رتبه برتر توسط واحد مامایی دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر بهمن صادقی سده بیان کرد: در راستای ارتقای کیفیت خدمات مادر و نوزاد، تحلیل ریشه ای عوارض زایمانی توسط تیم منتخب دانشگاه علوم پزشکی انجام شده و مستندات مربوط به معاونت ارسال شده است.

وی افزود: این رتبه بندی توسط مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت صورت گرفته و طی آن و به منظور ارائه بازخورد به فعالیت های نظارتی و برنامه ریزی موثر در سطح دانشگاه ها جهت اعتلای کیفیت خدمات زایمانی، کلیه rca های دریافت شده مورد بازبینی و تحلیل در وزارتخانه قرار گرفت.

وی تاکید کرد: تحلیل ریشه ای عوارض زایمانی مورد نظر در بیمارستان های منتخب دانشگاه با کیفیت عالی انجام گرفته و حائز جایگاه تشویق شده است.

دکتر صادقی در ادامه خاطرنشان کرد: در نامه تشویقی وزارت بهداشت آمده است، دانشگاه علوم پزشکی اراک در جزئیاتی نظیر انتخاب پرونده های مناسب طبق عوارض درخواستی از بیمارستان های هدف، تبیین جزئیات شرح حال و خدمات ارائه شده، مشخص کردن علل ریشه ای و دخیل در بروز عارضه با دقت، درج راهکار های اصلاحی و برنامه ریزی مناسب دارای جدول زمان بندی و همچنین انجام کلیه تحلیل ها با دقت قابل قبول و بدون کپی برداری و تکراری بودن و منحرا مربوط به همان پرونده بسیار خوب عمل کرده است.