دعوت به همکاری دانشکده داروسازی (واحد بین الملل) دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۱ کد : ۲۱۱۹۶ اخبار اصلی
دانشکده داروسازی (واحد بین الملل) دانشگاه علوم پزشکی اراک قصد دارد به منظور تکمیل کادر هیات علمی خود از فارغ التحصیلان جوان و با سوابق تحصیلی درخشان؛ جهت گذراندن طرح تعهد در قالب هیات علمی، بعد از انجام مصاحبه و صلاحیت های علمی دعوت به همکاری نماید.
دعوت به همکاری دانشکده داروسازی (واحد بین الملل) دانشگاه علوم پزشکی اراک

در این اطلاعیه آمده است:

به 2 نفر دارای مدرک phd فارماسیوتیکس، 2 نفر phd شیمی دارویی (ترجیحا با پایه داروسازی)، 2 نفر phd فارماکوگنوزی(ترجیحا با پایه دارویی)، 2 نفر phd داروسازی بالینی و 2 نفر هم phd سم شناسی(ترجیحا با پایه داروسازی)

نیاز داریم.

همچنین در این اطلاعیه خواسته شده فارغ التحصیلان رشته های phd by research فوق اقدام به ارسال مدارک خود نکنند.

علاقه مندان به همکاری با دانشکده داروسازی می توانند حداکثر تا پایان آبان ماه سالجاری (1400) رزومه خود را از طریق  شماره واتس آپ 09337195166 و فاکس 08634173639 ارسال نمایند.

گفتنی است تسلط به زبان انگلیسی به عنوان اولویت جذب محسوب می شود.