افتخاری دیگر برای دانشگاه علوم پزشکی اراک:

آغاز تولید انبوه کیت تشخیص همزمان کووید-۱۹ و دو نوع آنفولانزا

۰۴ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۳ کد : ۲۱۲۹۷ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۷۹۹
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اراک از تولید انبوه کیت تشخیصی همزمان کووید-۱۹، آنفولانزا A و آنفولانزا B در نمونه های تنفسی خبر داد.
آغاز تولید انبوه کیت تشخیص همزمان کووید-۱۹ و دو نوع آنفولانزا

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علیرضا کمالی در این خصوص گفت: این کیت تشخیصی اولین کیت در کشور و یکی از اولین ها در جهان است که در خرداد 1399 تولید شد و پس از گرفتن مجوزهای لازم اکنون به تولید انبوه رسیده است.

وی افزود: کیت تشخیصی همزمان کووید-19، آنفولانزا A و آنفولانزا B در نمونه های تنفسی توسط اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر بهزاد خوانساری نژاد، دکتر مهدیه موندنی زاده و دکتر احسان اله غزنوی راد تهیه شده است و این مهم افتخاری دیگر برای دانشگاه علوم پزشکی اراک است.

همچنین به گفته دکتر بهزاد خوانساری نژاد، دانشیار دکترای تخصصی ویروس شناسی پزشکی  و فناور کیت تشخیص همزمان ویروس های کرونا و آنفولانزا: این کیت دارای ویژگی هایی همچون تشخیص همزمان سه عامل SARS-CoV-2 و آنفولانزا نوع A و B در نمونه های تنفسی و تمایز ویروس ها از همدیگر است.

وی تصریح کرد: این کیت دارای حساسیت آنالیتیکی و حد تشخیصی منحصر به فرد و در کل محصولی ضروری و قابل اطمینان برای همه فصول است.

دکتر خوانساری نژاد بیان کرد: در حال حاضر این کیت توسط بخش خصوصی در محل پارک علم و فناوری استان مرکزی به تولید انبوه رسیده است.


( ۳ )

نظر شما :