کمرنگ شدن پروتکل های بهداشتی در سطح شهرستان دلیجان خطرناک و یک تهدید جدی است

۰۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۲ کد : ۲۱۳۲۶ اخبار اصلی
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دلیجان گفت: با کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی، ترس از شدت گرفتن مجدد کرونا بیشتر می‌شود و به نظر می‌رسد نباید از خیز ششم کرونا غافل شویم.
کمرنگ شدن پروتکل های بهداشتی در سطح شهرستان دلیجان خطرناک و یک تهدید جدی است

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر عبدالرحیم فردوسی بیان کرد: در حال حاضر  ۸ بیمار کرونایی در بخش عادی و ۲ بیمار در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند و اگر دستورالعمل های ابلاغ شده آن گونه که باید رعایت نشود روز به روز شاهد افزایش این آمار خواهیم بود.

وی تاکید کرد: بهبود شرایط کرونایی در سطح شهرستان منوط به رعایت جدی دستورالعمل‌ ها و پروتکل ‌های بهداشتی و مصوبات ستاد کرونا است.

وی در ادامه از واکسیناسیون ۸۲ درصدی دانش آموزان خبر داد و گفت: تاکنون ۸۳ درصد از گروه جامعه هدف در سطح شهرستان دلیجان دُز اول و ۴۵ درصد نوبت دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

وی در پایان از مردم خواست که در این فرصت طلایی نسبت به واکسینه شدن خود اهتمام ورزند تا با خیال راحت به مقابله و مبارزه با ویروس منحوس برویم.