۴۵۰ بیمار سرپایی شهرستان شازند در قرنطینه خانگی هستند

۰۹ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۷ کد : ۲۱۳۷۷ اخبار اصلی
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان شازند گفت: حدود ۴۵۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا شهرستان شازند در قرنطینه خانگی به‌سر می‌برند و مراحل درمانی و مراقبت‌ها برای آنان اعمال شده است.
۴۵۰ بیمار سرپایی شهرستان شازند در قرنطینه خانگی هستند

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر مرتضی واعظ بیان کرد: بر اساس آخرین رنگ بندی اعلام شده شهرستان شازند در وضعیت زرد و شیوع بیماری کما فی السابق با یک شیب کمتر در حال انتشار است و در حال حاضر ۳ بیمار در مرکز درمانی سطح شهرستان بستری و ۴۵۰ مورد سرپایی راهی منازل خود شدند تا به صورت قرنطینه خانگی مراحل درمان آن ها کامل شود و انتظار داریم که با اطلاع رسانی های مورد نیاز و تداوم رعایت پروتکل های بهداشتی موارد ابتلا کاهش یابد.

وی ادامه داد: از ابتدای شیوع بیماری کرونا ۲۷۰ مورد فوتی در شهرستان شازند به ثبت رسیده است.

وی تاکید کرد: با توقف و محدودیت در بازگشایی مدارس انتظار داشتیم که شرایط کنترل شود اما متاسفانه براساس ویژگی جدید رفتاری این ویروس، شاهد درگیری بیشتر دانش آموزان و سنین پایین هستیم که این مهم یک علامت خطر می باشد چرا که با بازگشایی مدارس این فرآیند افزایش می یابد و مسئولین مربوطه می بایست برنامه های لازم را در این زمینه اتخاذ نمایند.

وی خاطرنشان کرد: در سطح شهرستان گروه های واکسیناتور به صورت تیمی مشغول فعالیت و ارایه خدمت به گروه های هدف می باشند اما متاسفانه در راستای انتشار اخبار بی پایه و اساس در فضاهای مجازی، شاهد استقبال کم خانم های باردار به برخی از مراکز، هستیم و انتظار داریم که واحد بهداشت خانواده و کارشناسان مربوطه توضیحات لازم را در این خصوص ارایه داده تا این گروه هدف بدون نگرانی و استرس با دریافت واکسن علیه ویروس منحوس واکسینه شوند.

وی یادآور شد: از ابتدای شروع طرح واکسیناسیون دانش آموزان تاکنون، ۸ هزار و ۶۵ دانش آموز دُز اول و هزار و ۵۹۶ نفر دُز دوم خود را دریافت کرده اند و به عبارتی دیگر ۸۳ درصد دانش آموزان شازندی علیه ویروس کرونا ایمن شده اند و ان شالله با تلاش و پیگیری های واحد بهداشت مدارس و بیماری ها شاهد افزایش این آمار باشیم.