۷۹۰ نفر تاکنون دُز سوم واکسن کرونا را زده اند

۰۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۴ کد : ۲۱۳۸۰ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تاکنون ۷۹۰ نفر دُز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند که اکثر این افراد جزء کادر درمان هستند.
۷۹۰ نفر تاکنون دُز سوم واکسن کرونا را زده اند

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: تاکنون ۷۹۰ نفر در استان مرکزی و شهرهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک نوبت سوم واکسن کرونای خود را دریافت کردنده اند.

وی افزود: اغلب این افراد از کادر درمان هستند که برای تقویت ایمنی در برابر کووید ۱۹ مجدد واکسیناسیون شدند.

وی تاکید کرد: تزریق نوبت سوم واکسن کرونا در این استان برای کادر درمان، افراد با نقص ایمنی بدن و همه گروه‌های هدف سنی که ۶ ماه از تزریق نوبت دوم واکسن آنان گذشته باشد، در نظر گرفته شده است.

دکتر جمالیان در ادامه خاطرنشان کرد: طرح تزریق نوبت سوم واکسن کرونا ۱۰ روز است که کلید خورده و استقبال از آن در حد انتظار نبوده است و امید می‌رود که گروه‌های هدف مشمول با حضور در مرکز تزریق واکسن مشارکت هدفمند در قطع زنجیره انتقال ویروس را در اولویت قرار دهند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان یادآور شد: واکسیناسیون نوبت سوم کرونا در مرکز تجمیعی واکسیناسیون شهید ساکی اراک انجام می‌شود.