اراک میزبان دومین بار پیاپی همایش کشوری کووید ۱۹ شد

۱۱ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۱ کد : ۲۱۴۲۷ اخبار اصلی
دبیر همایش کشوری کووید ۱۹ گفت: این همایش برای دومین سال متوالی و به صورت وبیناری برگزار خواهد شد.
اراک میزبان دومین بار پیاپی همایش کشوری کووید ۱۹ شد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علیرضا کمالی بیان کرد: این همایش با همکاری وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی تهران، در روزهای 20 و 21 آبان ماه جاری در 7 پانل تخصصی برگزار خواهد شد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اراک، افزود: در روز نخست 4 پانل تخصصی اپیدمیولوژی کووید،long covid، واکسیناسیون علیه کرونا، عوامل اجتماعی موثر بر سلامت و جنبه های اخلاقی در همه گیری کووید 19 با حضور اساتید و سخنرانانی از دانشگاه علوم پزشکی تهران، کردستان، گیلان و کرمانشاه برگزار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در روز دوم این همایش نیز مباحث و مهمترین و جدیدترین راه کارها در 3 پانل درمان کووید19، کووید 19 و مراقبت های ویژه و واریانت های کووید بررسی و تجزیه و تحلیل خواهد شد.

دکتر کمالی یادآور شد: سعی شده در این همایش با نظر معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، اساتیدی که در این زمینه تجارب با ارزشی در این زمینه دارند استفاده کنیم تا تازه ترین تجربیات را در سطح کشور و بین همه اساتید، پزشکان، محققان و دانشجویان در میان بگذاریم.