نقش موثر طلاب در سنگر مبارزه با کرونا

۲۲ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۴ کد : ۲۱۶۵۳ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: طلاب در زمینه های اقناع سازی و آگاه سازی مردم در دوران کرونا نقش موثری داشته اند.
نقش موثر طلاب در سنگر مبارزه با کرونا

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: در اوایل شروع اپیدمی فضای رعب آور و وحشتناکی در بیمارستان ها حاکم بود چرا که حتی بسیاری از پرسنل اداری و خدماتی جرئت حضور در بخش های کرونایی را نداشتند و اطلاعات دنیا بسیار کم بود که کار را برای ارائه خدمت سخت تر میکرد اما با وجود این موارد طلاب جهادی که جوانانی عالم و فاضل بودند به عرصه آمده و با اقدامات جهادی خود به همراه همسرانشان در راستای خدمات رسانی به مردم  به عنوان همراه بیمار، نیروی خدماتی، کارهای ابتدایی درمان حماسه ای مثال زدنی خلق کردند.

وی خاطرنشان کرد: در اوج پیک های کرونایی شاهد محدودیت مشاغل و بازارها بودیم و در آن زمان نظارت بر اجرای پروتکل ها در این مشاغل یک امر بسیار مهم بود که اظهار آمادگی طلاب در این زمینه بسیار موثر واقع شد و در کنار کارشناسان بهداشت ایفای نقش کردند.

وی اظهار کرد: در زمینه برگزاری مراسمات مذهبی نیز نگرانی‌های بسیاری وجود داشت چراکه نگاه دنیا به ما بود که بخواهند از این برگزاری مراسم ها بهانه‌تراشی های متفاوتی انجام دهند که خدا را شاکریم با ورود طلاب مراسمات با رعایت حداکثری و پروتکل های بهداشتی برگزار شد و مطمئناً این موفقیت حاصل نمی‌شد مگر با ورود همه جانبه جهادگونه و شبانه‌روزی طلاب.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان افزود: همزمان با افزایش ورود واکسن به کشور، طلاب در این زمینه همراه و همیار دانشگاه علوم پزشکی بودند و برخی با همکاری هلال احمر ضمن گذراندن دوره های تزریق مدارک لازم را اخذ یاری رسان ما در تزریق واکسن بودند و امیدواریم که این همکاری و تعاملات ادامه دار باشد.