۷۳ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال استان دو دز واکسن زده اند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک : از جمعیت بالای ۱۲ سال استان مرکزی ،۸۸ درصد یک دز و ۷۳ درصد دو دز واکسن خود را زده اند.
۲۹ آبان ۱۴۰۰ | ۲۱:۴۱ کد : ۲۱۸۷۳ اخبار اصلی
به گزارش وب دا مرکزی،دکتر سید محمد جمالیان در جلسه مدیریت بیماری کرونا استان مرکزی گفت : یک‌میلیون و ۶۸ هزار و ۹۷۰ نفر در استان مرکزی یک دُز و ۸۵۶ هزار و ۷۰۹ نفر هر ۲ دُز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.
۷۳ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال استان دو دز واکسن زده اند

او افزود : با توجه به بازگشایی مدارس، واکسیناسیون دانش‌آموزان از حساسیت زیادی برخوردار است و اکنون دانش‌آموزان تمامی شهرستان‌ها به غیر از اراک و آشتیان در برابر کرونا واکسینه شده‌اند.

وی تاکید کرد : ۹۸ درصد جمعیت دانش‌آموزی آشتیان و ۸۷ درصد دانش‌آموزان اراکی واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند و انتطار می‌رود با همکاری بیشتر اداره کل آموزش و پرورش و مرکز بهداشت اراک این فرآیند تا زمان بازگشایی کانل مدارس انجام شود

دکتر جمالیان در ادامه خاطر نشان کرد : ۶ نوع واکسن داخلی و سه نوع واکسن خارجی در تمامی مراکز واکسیناسیون استان مرکزی موجود است و شهروندان می‌توانند به راحتی واکسن خود را انتخاب کرده و با توجه به اینکه خطر  شیوع ویروس کرونا در استان اکنون به‌صورت نسبی فروکش کرده از شهروندان انتظار می‌رود نسبت به دریافت واکسن و همچنین رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی توجه ویژه داشته باشند.

متولی سلامت استان گفت : دانشگاه‌های علوم پزشکی استان باید فعالیت مدارس را مورد ارزیابی قرار دهد و در صورت مشاهده هرگونه بی‌تفاوتی نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی اقدامات قانونی انجام می‌شود و در یک هفته گذشته نیز ۱۱ مدرسه به همین دلیل مهر و موم شدند

وی یادآور شد : با توجه به تجربیات کادر درمان تشخیص ویروس آنفولانزا در بیماران به راحتی انجام می‌شود و تنها در موارد خاص و برای تشخیص کرونا با آنفلوآنزا، افراد تست می‌دهند که در این راستا گزارش محدودی در ساوه و اراک مثبت بوده است.

دکتر جمالیان گفت :  با توجه به اینکه بیشتر شهروندان از ماسک استفاده می‌کنند شرایط استان در این خصوص مطلوب است و تنها در شهرستان ساوه هر فرد مشکوکی که تست داده به ویروس آنفلوآنزا مبتلا شده است.
او در پایان افزود : تا کنون هیچ گزارشی مبنی بر ابتلا به ویروس آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان مرکزی گزارش نشده است.