کسب رتبه ی هفتم استان مرکزی در واکسیناسیون کشوری

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی : این استان در تزریق هر ۲ دُز واکسن کرونا رتبه هفتم کشور را دارد
۲۹ آبان ۱۴۰۰ | ۲۱:۴۴ کد : ۲۱۸۷۴ اخبار اصلی
به گزارش وب دا مرکزی،بهروز اکرمی در نشست مدیریت بیماری کرونا استان مرکزی گفت : استان مرکزی در تزریق هر ۲ دُز واکسن کرونا نیز رتبه هفتم کشور را دارد که در جای خود جایگاه مطلوبی است.
کسب رتبه ی هفتم  استان مرکزی در واکسیناسیون کشوری

او افزود: همچنین با تزریق بیش از یک میلیون دُز اول واکسن کرونا، رتبه دوم کشور را در این شاخص به خود اختصاص داده است.
وی تاکید کرد : شیوع ویروس کرونا در ۲ ماه گذشته در کشور و استان مرکزی با همکاری مردم و زحمات کادر درمان به خوبی مدیریت شده و سیر نزولی را می‌پیماید و انتظار می‌رود آحاد مردم و مسئولان با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و تزریق واکسن نسبت به حفظ این شرایط همکاری کنند.
اکرمی در ادامه خاطر نشان کرد : با توجه به بازگشایی مدارس از هفته جاری تمامی معلمان و دانش‌آموزان باید نسبت به تکمیل فرآیند واکسیناسیون اقدام کرده و اداره کل آموزش و پرورش وظیفه دارد تا ۲ هفته آتی معلمانی را که واکسن کرونا تزریق نکرده‌اند را به دانشگاه علوم پزشکی اراک معرفی کند.
او همچنین یادآور شد : متصدیان امور صنفی و رانندگان اتوبوس‌ها و تاکسی‌های درون و برون شهری نیز وظیفه دارند تا ۲ هفته آتی  تصویر کارت واکسیناسیون خود را در محل فعالیت و یا شیشه اتومبیل خود نصب کنند.
معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری در پایان به هفته ی بسیج اشاره کرد و گفت : هفته گرامیداشت بسیج فرصتی در راستای همکاری هر چه بیشتر دانشگاه علوم پزشکی با بسیج جامعه پزشکی به‌منظور شتاب‌بخشی به فرآیند واکسیناسیون است.