پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت هفته بسیج

دکتر سید محمد جمالیان در پیامی، هفته بسیج را به تمام بسیجیان به خصوص بسیجیان دانشگاه علوم پزشکی اراک، سپید پوش بسیج جامعه پزشکی استان، دانشجویان بسیجی دانشگاه تبریک گفت و از مجاهدت های آنان در تمام عرصه ها به خصوص در دوران مقابله با کرونا تشکر کرد.
۳۰ آبان ۱۴۰۰ | ۱۷:۱۰ کد : ۲۱۹۰۷ اخبار اصلی
پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت هفته بسیج

متن کامل پیام به این شرح است :

امام خمینی(ره):
بسیج شجرة طیبّه و درخت تناور و پرثمری است که شکوفه های آن بوی بهار وصل و طراوات تعیین و حدیث عشق می دهد.

▫️بسیجی از جمله واژه هایی است که به لطف انفاس مسیحایی امام خمینی (ره) تنها در دایره المعارف انقلاب اسلامی ایران یافت میشود، تشکیل سازمان بسیج سازندگی در نظام جمهوری اسلامی ایران برگی از الطاف ایزد باری تعالی و برکات انقلاب اسلامی را ورق خواهد زد و قطعا هفته ی بسیج فرصتی مغتنم جهت تقدیر و تشکر از والامنشی شایگان و مساعی ثمین این قشر عزیز میباشد.

▫️بسیج‌ ستاره سماواتیان در زمین ، صاعقه مرگ ستمگران زمان، سلاح رهایی محرومان و سوهان روح مستکبران بوده و هست و بسیجی، لاله سرخ‌فام جبهه‌ ها ، لؤلؤ صدفهای «لااله الاالله‌» و ذوالفقار خشم و غیرت بر سر خناسان و وسوسه‌گران است. بسیجیان، گل‌سرخ لاله‌زار مروت و مردانگی و آب زلال و شیرین در کویر زندگی اند و پروانه صفتانی اند که شمع از سوز و جمالشان آب می شود ، غیرتمندانی اند که کوه از هیبت غیرتشان فرو می ریزد و طلایه‏ دارانی اند که حق در سیمایشان متجلّی است.

▫️و چه خالصانه جان در کف می‏ نهند و چه عاشقانه زندگی را در طبق اخلاص شهید میکنند ...

▫️و بی شک میتوان گفت تحکیم زیر بنا نظام مقدس جمهوری اسلامی و اعتلای منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و حمایت بی شائبه از امت اسلامی ایران زمین در فراز ها و فرودهای دوران و... از عملکرد های درخشان سبز اندیشان بسیجی است.

▫️از این رو میتوان افزود که جان بر کفان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج دانشجویی ، بسیج پرسنل و بسیج جامعه ی پزشکی در روزهای طاقت شکن و کمرشکن بحران ویروس کرونا ترس به دل راه نداده و همچون سایرحوادث و بلایای طبیعی با مجاهدات و جان فشانی های بسیار اعم از حضور جهادی در مراکز درمانی و سانتر درمان بیماران کرونایی، طرح شهید سلیمانی، واکسیناسیون کرونا و ... به یاری کادر بهداشت و درمان و ملت شریف ایران شتافته و به سان دوران هشت سال دفاع مقدس کارنامه ای درخشان در ذهن و خاطر امت مومن و انقلابی بر جای گذاشتند.

▫️اینجانب ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطرۀ شهدا و ایثارگران بسیجی، هفته ی بسیج ، این شجره ی طیبه ، را خدمت تمامی بسیجیان ولایت‌ مدار و ثابت قدم استان مرکزی، خصوصاً بسیج دانشجویی ، بسیج پرسنل دانشگاه علوم پزشکی اراک و بسیج جامعه پزشکی استان مرکزی صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و در سایه ی اتکال به الطاف حضرت ایزد منان و حضرت ولی عصر (عج) و تحت زعامت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مزید صحت و سلامتی و بهورزی را برای همه ی این عزیزان خواهانم.