بسیج به زمان و مکان خاصی تعلق ندارد.

رئیس بیمارستان حضرت ولیعصر(عج): بسیج همواره در طول تاریخ و در کلیه زمینه ها بر اساس ولایت مداری، میدان دار بوده است.
۰۱ آذر ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۱ کد : ۲۱۹۱۹ اخبار اصلی
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر رضا شجاعی ضمن تبریک و بزرگداشت فرا رسیدن هفته بسیج گفت: هفته ی بسیج، هفته ی بزرگداشت جان فشانی هایی است که در راستای سربلندی این مرز و بوم در همه زمینه های علمی، فرهنگی، ورزشی، اقتصادی، دفاعی، نظامی و... صورت گرفته است.
بسیج به زمان و مکان خاصی تعلق ندارد.

او افزود: بسیج در هر عرصه ای که حرکتی براساس ولایت مداری صورت گرفته، بسیج نقش چشمگیر و پررنگی داشته است و همواره در طول تاریخ میدان دار بوده است.
وی تاکید کرد: تعریف و عملکرد بسیج تنها مختص به جنگ تحمیلی و انقلاب نمیشود و از زمان قیام حضرت موسی و قوم بنی اسرائیل، قیام مردم در زمان پیامبر اسلام، تحریم توتون و تنباکو در تاریخ همواره شاهد حرکت های بسیج در قالب ولایت بوده ایم.
دکتر شجاعی در پایان با تاکید بر هوشیاری دانشجویان بسیجی دربرابر هجمه های گوناگون، اضافه کرد: خداراشاکریم که تفکر و اندیشه جوانان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی اراک به دور از هرگونه غربزدگی است و امیدواریم که همچنان به حرکت خود ادامه دهند.