در دز اول،سوم و در دز سوم پنجمین استان کشور هستیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک: نسبت به میانگین کشوری،آمار نسبتا قابل قبولی داریم.
۰۲ آذر ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۲ کد : ۲۱۹۴۵ اخبار اصلی
به گزارش وب دا مرکزی،دکتر علی علیمحمدی گفت : بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت،استان مرکزی در تزریق دز اول/سوم و دز سوم/ پنجم کشور است.
در دز اول،سوم و در دز سوم پنجمین استان کشور هستیم.

او افزود : در حال حاضر بیش از 88 درصد جامعه تحت پوشش دز اول و حدود 70 درصد هم هر دو دز را دریافت کرده اند.
وی تاکید کرد : همچنین 95 درصد دانش آموزان استان نیز واکسن نوبت اول و 68 درصد هم واکسن نوبت دوم خود را دریافت کرده اند.
رئیس مرکز بهداشت استان در ادامه خاطر نشان کرد : از مردم و کسانیکه هنوز واکسن نزده اند و یا نوبت دوم و یا سوم واکسن آنها فرارسیده می خواهیم نسبت به تکمیل واکسیناسیون خود به نزدیک ترین مراکز مراجعه کنند.
دکتر علیمحمدی گفت : طبق آخرین گزارشات،بیشترین میزان مرگ و میر مربوط به کسانی است که واکسن دریافت نکرده اند به همین جهت توصیه می کنیم به خاطر حفظ سلامتی خود و اطرافیانشان هر چه سریعتر واکسن مورد نظر خود را تزریق کنند.
رئیس مرکز بهداشت استان به هفته ملی خودمراقبتی اشاره کرد و افزود : سیاست کلی مجموعه بهداشت و درمان بر این است که هر خانه یک پایگاه سلامت باشد و انتظار داریم چه بهداشت فردی وچه بهداشت جمعی و اجتماعی از خانه آغاز شود تا از بروز بسیاری از مسائل و مشکلات جلوگیری شود.
وی یادآور شد : با این کار هم هزینه و هم در زمان مدیریت به عمل می آید و امیدواریم با رعایت هموطنان عزیز بتوانیم در درجه اول افرادی سالم و در مراحل بعد خانواده ای با نشاط و در مجموع جامعه ای ایمن داشته باشیم.