افزایش سرانه ی خدمات سلامت محور با وقف سلامت

مدیر امور حقوقی و قراردادهای دانشگاه علوم پزشکی اراک : عمل حسنه و نیکوی وقف در حوزه ی بهداشت و درمان تاثیرات دو چندانی دارد.
۰۳ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۰ کد : ۲۱۹۷۰ اخبار اصلی
به گزارش وب دا مرکزی،غلامعباس حسین آباد گفت : شیوع ویروس کرونا در ، اهمیت وقف در حوزه سلامت و بهداشت را بیش از پیش روشن کرد، زیرا حضور واقفان سلامت می‌تواند کمبود‌های درمانی جامعه را جبران کند.
افزایش سرانه ی خدمات سلامت محور با وقف سلامت

او افزود: در شرایط فعلی کادر بهداشت و درمان با تمام توان در صف اول مقابله با کرونا قرار دارند و به صورت شبانه روزی به بیماران خدمت رسانی می‌کنند، با این حال خیران نیک اندیش نیز می توانند به پشتیبانی از آن‌ها برخیزند و وقف‌های خود را به سمت فعالیت‌های حوزه ی سلامت سوق دهند.
وی تاکید کرد : متاسفانه در یکماه اخیر یکی از خیرین حوزه ی سلامت (مرحوم محمد علی نجات پور) را از دست دادیم اما ایشان توانستند با وقفی که در این راه از خود به جای گذاشتند،باقیات الصالحاتی نیز از خود به جای گذاشتند که در این دوران سخت بسیار باارزش و تاثیر گذار است.
حسین آباد افزود : این مرحوم یک ساختمان 3 طبقه در 160 متر بنا و با 4 دهنه مغازه در میدان قران اراک، زمینی به مساحت 900 متر در جاده فراهان و همچنین  3 دنگ از 6 دنگ ملک دیگری را در شهرک ولیعصر اراک را برای اقدامات بهداشتی و درمانی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی اراک قرار دادند
وی یادآور شد : با توجه به کمبود فضای درمانی در برخی مناطق به خصوص حاشیه نشین، با اهدای این ساختمان ها و احداث و تبدیل آن به درمانگاه،مطمئنا خدمات بهداشتی و درمانی با کیفت تری به مردم ارائه خواهد شد و ثواب آن نیز قطئا به آن مرحو می رسد.
او در پایان با اشاره به اینکه پس از شیوع کرونا،دانشگاه علوم پزشکی متحمل فشار های زیادی به خصوص در حوزه ی مالی شده است از تمام خیرین و هم استانی های عزیز خواست تا با هدایت نذورات و کم های خود به این سمت و یا معرفی افراد خیر و نیکوکار،در ارتقاء سطح سلامت و ارائه کیفی تر خدمات بهداشتی و درمانی،سهیم باشند.