ادامه روند بهبود کرونایی / با سهل انگاری وضعیتمان به خطر می افتد

۰۶ آذر ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۴ کد : ۲۲۰۲۵ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: وضعیت کرونایی  ۷ شهرستان زرد و مابقی آبی شد.
ادامه روند بهبود کرونایی / با سهل انگاری وضعیتمان به خطر می افتد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: در آخرین اعلام رنگ بندی کرونایی شهرستان ها، خوشبختانه هیچ نقطه قرمزی در نقشه کرونایی استان مرکزی دیده نمی شود.

وی افزود: ۷ شهرستان، اراک، فراهان، خمین، دلیجان، تفرش، آشتیان، محلات در وضعیت زرد قرار گرفتند.

وی تاکید کرد: همچنین ۵ شهرستان زرندیه، ساوه، خنداب، کمیجان و شازند در وضعیت آبی قرار دارند.

دکتر جمالیان در ادامه خاطرنشان کرد: شهرستان های ساوه، کمیجان و شازند که در اعلام رنگ بندی قبلی زرد اعلام شده بودند، در این هفته که از ۶ آذر قابل اجرا است به رنگ آبی درآمده اند که نشان از تاثیرپذیری و تاثیرگذاری پروتکل های بهداشتی و واکسیناسیون است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک باز هم به شکننده بودن و حساسیت شرایط تاکید کرد و از مردم خواست تا گول این ویروس مرموز و هزار چهره را نخورند و تا ریشه کنی کامل، احتیاط کنند.