تشکر رئیس دانشگاه از زحمات دکتر بختیاری، فرماندار سابق اراک

۰۸ آذر ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۷ کد : ۲۲۰۸۷ اخبار اصلی
دکتر سید محمد جمالیان از تلاش های دکتر بختیاری (فرماندار سابق اراک) به خصوص در روزهای سخت کرونایی تقدیر و تشکر کرد.
تشکر رئیس دانشگاه از زحمات دکتر بختیاری، فرماندار سابق اراک

به گزارش وب دا مرکزی، متن کامل این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

امام جعفرصادق(علیه‌السلام): مَن اُعطِیَ الشُّکَر اُعطِیَ الزِّیادةَ یَقولُ اللهُ عَزّوجَلّ «لَئِن شکَرتُم لَاَزیَدنَّکُم».

کسی که توفیق شکرگزاری به او عطا شده زیادتی نعمت هم نصیب او می‌گردد.

سپاس خداوند عزوجل را که بندگان را به حکم کرامت با هزاران نیکویی و لطافت می نوازد و به سوی خود فرا می خواند و سپاس و ثنای بی حد بر بارگاه قدوسی حضرت احدیت که در کمال عطوفت و مهربانی مهد زمین، این پهنه پاک و بی آلایش و پر تنعم ، خویش را به بندگان خود انعام نموده و فرصتی اعطا فرمود تا ما ، اشرف مخلوقات کره ی خاکزاد ، مسیر رشد و تعالی بندگی حق و خدمت گزاری به نکوترین و شایسته ترین مردم در نظام اسلامی را بپیماییم.

هر چند سپاسداری در برابر کوششی که به نیت تقرب به آستان مقدس الوهی در رسیدن به فرازمندی و فضیلت انجام می گردد از عهده ما خارج و حضرت خَیرَ الْحامِدینَ خود بهترین ستایش گران است اما با قلبی آکنده از مهر و در کمال احترام و به رسم پاسداشت والامنشی شایگان و کوشش های رفیع حضرتعالی در زمان تصدی فرمانداری کلانشهر اراک، در زمینه ی پیشبرد آماج رفیع بهداشت و درمان و حمایت های بی شائبه از حوزه ی سلامت شهر اراک و دانشگاه علوم پزشکی اراک بالاخص در بحرانی ترین روزگار کرونایی، حسب وظیفه انسانی و اسلامی و به مصداق حدیث شریف پیامبر اکرم ص «من لم یشکر المخلوق لم یشکرالخالق» این لوح سپاس در کمال امتنان و افتخار تقدیم محضر گرانقدر حضرتعالی می گردد.

آنچه از بن جان بر می آید آن است که ، در پرتو الطاف الوهیت ایزد باری تعالی و حضرت روح الامین (ارواحنا له الفدا) مزید توفیقات، کام یابی ،کام روایی، صحت و سلامتی را برای شما سرور والا مقام خواهانیم.

دکتر سید محمد جمالیان

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان مرکزی