پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در پی درگذشت آیت‌الله هاشمی‌ شاهرودی

۰۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۰ کد : ۲۲۴۳ اخبار اصلی
دکتر حسن طاهراحمدی در پیامی درگذشت آیت الله العظمی سید محمود هاشمی شاهرودی را تسلیت گفت.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، متن پیام تسلیت به این شرح است:

«انا لله و انا الیه راجعون»

إذا مات العالم ثلم فی الإسلام ثلمه لا یسدّها شی‏ء

خبر ارتحال عالم وارسته و مجاهد انقلابی حضرت آیت‌الله حاج سید محمود هاشمی شاهرودی (ره) موجب تأثر و تألم گردید.

با کمال تاسف و تاثر روح بلند عالم جلیل القدر و مبارز انقلابی، یار صدیق امام و یاور وفادار رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله حاج سید محمود هاشمی شاهرودی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام که عمر با برکت خود را در راه سربلندی ملت انقلابی ایران و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی در جغرافیای امت‌های مسلمان منطقه در سنگرهای مختلف علمی و اجرایی صرف کرد، به دیدار معبود شتافت.

بدون شک ایشان هم در دوران سخت مبارزه در جبهه‌های حق علیه باطل در ایران و عراق و هم در پذیرش مسئولیت‌های سنگین در نظام مقدس جمهوری اسلامی، همواره اعتلای کلمه الله و تقویت بنیان‌های اسلامی و نیز تلاش در جهت عزت و اقتدار امت های مسلمان را وجهه همت خویش قرار داده بود.

اینجانب ضمن عرض تسلیت ضایعه ارتحال این روحانی گرانقدر و خدوم به محضر ملت شریف ایران، مقام معظم رهبری، شاگردان، ارادتمندان و بیت مکرم ایشان و مردم شریف استان مرکزی برای آن عزیز سفر کرده رحمت واسعه و علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر از درگاه خداوند متعال مسئلت می کنم.

کلید واژه ها: دکتر حسن طاهراحمدی پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک آیت الله العظمی سید محمود هاشمی شاهرودی