آرامشی به رنگ آبی در استان مرکزی

۲۰ آذر ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۱ کد : ۲۲۴۳۲ اخبار اصلی
دو شهرستان دیگر به جمع شهرستان های آبی کرونایی پیوست.
آرامشی به رنگ آبی در استان مرکزی

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: با آبی شدن شهرستان های دلیجان و خمین، جمع شهرستان های دارای وضعیت آبی کرونایی استان به  ۹ شهرستان رسید.

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: طبق آخرین وضعیت اعلام شده رنگ بندی کرونایی استان، ۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۹ شهرستان هم در وضعیت آبی قرار دارند.

وی افزود: شهرستان های کمیجان، آشتیان، محلات در وضعیت زرد و  اراک، ساوه، زرندیه، تفرش، فراهان، خنداب، شازند، دلیجان، خمین نیز در وضعیت آبی قرار گرفته اند.

وی تاکید کرد: شهرستان های دلیجان و خمین از وضعیت زرد و آبی رسیده اند که مطمئنا با سرعت خوب واکسیناسیون و رعایت مجدانه پروتکل های بهداشتی به این مهم دست یافته اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: رسیدن به این جایگاه نسبت به هفته ها و ماه های گذشته که نقشه کل استان قرمز و نارنجی بود و متاسفانه تعداد زیادی از هم استانی های عزیز به کرونا مبتلا و چندین نفر در روز جان خود را از دست می دادند، بسیار خوب و قابل قبول است و امیدواریم با واکسیناسیون حداکثری در استان که صورت پذیرفته است شاهد روزهای پایانی کرونا در استان و کشور باشیم.