پرستاران، فرشتگان نجات جامعه شدند

۲۲ آذر ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۵ کد : ۲۲۵۱۸ اخبار اصلی
شهردار اراک گفت: پرستاران در دوران کرونا مانند شمع سوختند و از بیماران نگهداری کردند.
پرستاران، فرشتگان نجات جامعه شدند

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علیرضا کریمی در حاشیه تقدیر از پرستاران بیمارستان آیت الله خوانساری اراک، بیان کرد: این مراسم به منظور تشکر و قدرانی از پرستارانی است که در این دوران اپیدمی کرونا و در تمام طول عمرشان از خودگذشتگی کردند و فرشتگان نجات جامعه شدند.

وی افزود: لازم است تقدیر و تشکر از سوی تمامی افراد و مسئولانی که شاهد تلاش ها و فداکاری های پرستاران بودند، صورت بگیرد.

وی تاکید کرد: پرستاران عزیزمان در این دوران اپیدمی میل به بقا را با فعالیت های خودشان جاودانه کردند و نام خود را در تاریخ ماندگار کردند.

شهردار اراک گفت: امیدواریم ماهم بتوانیم با کمک به خیرین و کارکنانی که در حال خدمت رسانی هستند گامی در جهت تقویت نیرو های سلامت و درمان برداریم.