۷۵ درصد دانشجویان پرستاری خانم هستند

۲۴ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۶ کد : ۲۲۵۷۶ اخبار اصلی
رییس دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: از هر ۱۰۰ نفر ورودی دانشجو در سال ۱۵ نفر آقایان هستند.
۷۵ درصد دانشجویان پرستاری خانم هستند

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر محبوبه سجادی بیان کرد: در سال و به طور میانگین 100 نفر ورودی پرستاری و در 2 ترم مهر و بهمن وارد دانشکده می شوند.

وی افزود: معمولا بیشتر دانشجویان پرستاری خانم هستند، اما خوشبختانه در سال های اخیر استقبال مردان از این رشته بیشتر شده است.

وی تاکید کرد: به دلیل آمار بالای مهاجرت، متاسفانه با کمبود شدید پرستار مواجهه ایم که در آینده نظام سلامت و درمان را دچار مشکل خواهد کرد.

وی افزود: عدم دریافت مهارت کافی در محیط دانشگاهی و از سوی دیگر نبود امنیت شغلی دو معضل عمده دانشجویایان و پرستاران است.

دکتر سجادی در ادامه خاطرنشان کرد: این سپیدپوشان و جهادگران حوزه سلامت در دوران کرونا نشان دادند که با عشق و علاقه به کارشان نگاه می کنند و سلامت مردم برایشان از همه چیز اهمیت بیشتری دارد.

رییس دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان ضمن تشکر از تلاش و زحمات همکاران دانشکده پرستاری گفت: دانشجویان ورودی به این رشته نیز باید ضمن الگوگیری از همکاران خود در بیمارستان ها و افراد باتجربه، سعی کنند با دقت و سرعت درکسب علم و افزایش مهارت خود هر چه سریعتر به چرخه درمان و سپاه پرستاران اضافه شوند تا بتوانند به مردم خدمت کنند.