رعایت پروتکل های بهداشتی راه عبور از امیکرون

۲۹ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۹ کد : ۲۲۶۸۶ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: با رعایت پروتکل های و شیوه نامه های بهداشتی می توان از امیکرون نیز عبور کرد.
رعایت پروتکل های بهداشتی راه عبور از امیکرون

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: پروتکل ها همچنان پروتکل های قبلی یعنی زدن ماسک، عدم حضور در اجتماعات، پرهیز از دورهمی ها، تهویه مناسب، شستن مکرر دست ها، عدم تماس و روبوسی و غیره است.

وی افزود: از امروز باید به صورت جدی به سوش جدید "امیکرون" نگاه کرد تا در آینده با محدودیت مواجه نشویم.

وی از مسئولین و مردم خواست برای اینکه به محدودیت های قبلی بازنگردیم، پروتکل های بهداشتی را با جدیت هر چه بیشتر رعایت کنند.

دکتر جمالیان در ادامه خاطرنشان کرد: میزان بستری در افراد بالای 80 سال در حال افزایش است که نشان دهنده کاهش اثرات واکسن های تزریق شده قبلی است که می طلبد دز یادآور یا سوم هر چه سریعتر توسط آحاد مختلف جامعه به خصوص افراد میانسال بالای 60 سال و یا دارای بیماری زمینه ای  دریافت شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: سردرد، گلو درد، خستگی و آبریزش بینی و بدن درد مهمترین علائم این نوع  جدید هستند و بیشترین عارضه آن درگیری های مجاری تنفسی است و خوشبختانه گزارشات نشان می دهد، در صورت ابتلا به صورت بستری سرپایی مداوا و درمان انجام می گیرد هر چند در اقصی نقاط جهان گزارش فوت بر اثر نوع جدید نیز به ثبت رسیده است.