علایم کرونا در روزهای اخیر بین دانش آموزان فراهانی زیاد شده است

۱۳ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۴ کد : ۲۳۰۳۸ اخبار اصلی
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراهان گفت: در روزهای گذشته علائم مشکوک به کرونا در بین دانش آموزان مشاهده شده است.
علایم کرونا در روزهای اخیر بین دانش آموزان فراهانی زیاد شده است

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر محمدرضا حجتی بیان کرد: هنوز جواب قطعی نمی توان داد و باید منتظر جواب تست pcr بود، اما پیش بینی می کنیم با توجه به علائم، کرونا باشد.

وی افزود: وضعیت کلی شهرستان از نظر کرونایی با ثبات است و افزایشی در موارد بستری و سرپایی در روزهای اخیر نداشته ایم.

وی با تاکید بر اینکه نباید گول این وضع نسبتا خوب را خورد گفت: کسانیکه دز دوم واکسن خود را دریافت نکرده اند و آنهایی که 3 ماه از زمان تزریق دز دوم واکسن شان گذشته به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

دکتر حجتی در ادامه خاطرنشان کرد: گزارش ها و تجربیات این روزها نشان داده کسانیکه دز یادآور را دریافت کرده اند یا کمتر به نوع جدید کرونا مبتلا می شوند و یا در صورت ابتلاء، با کمترین علائم و عوارض آن را پشت سر می گذارند.

وی یادآور شد: تنها یک مورد بستری داشته ایم که با حال عمومی خوب ترخیص شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان فراهان در پایان از مردم خوب فراهان خواست با رعایت پروتکل های بهداشتی و تکمیل واکسیناسیون، مدافعین سلامت و کادر بهداشت و درمان این شهرستان را در مواجهه با کرونا حمایت کنند.