رتبه های خوب استان مرکزی در بین استان های کشور در زمینه واکسیناسیون

۱۳ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۲ کد : ۲۳۰۴۱ اخبار اصلی
استان مرکزی در زمینه واکسیناسیون نوبت های سوم، دوم و اول به ترتیب در جایگاه های سوم، پنجم و چهارم است.
رتبه های خوب استان مرکزی در بین استان های کشور در زمینه واکسیناسیون

به گزارش وب دا مرکزی، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در آخرین اعلام رتبه استان ها و دانشگاه های علوم پزشکی کشور در زمینه واکسیناسیون، استان مرکزی، رتبه سوم جدول واکسیناسیون نوبت سوم را در سطح کشور به خود اختصاص داد.

دکتر سید محمد جمالیان گفت: همچنین در تزریق واکسن نوبت های اول و دوم کرونا به ترتیب در جایگاه های چهارم و پنجم جدول واکسیناسیون در سطح کشور قرار دارد که در جای خود جایگاه مطلوبی است.

وی افزود: با مشارکت فعالانه و مجدانه همه همکاران و معاونت ها و به موازات آن شاهد کاهش شمار مرگ میر های ناشی از ابتلا به این بیماری هستیم.

وی در ادامه از همکاران معاونت بهداشتی، دکتر علی محمدی، روساء و پرسنل شبکه های بهداشت شهرستانها، سازمان ها و ادارات مختلف در استان، دست اندرکاران مرکز واکسیناسیون مصلی بیت‌المقدس، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک، سپاه روح الله استان، هلال احمر، شهرداری، دانشگاه فنی حرفه ای و دانشگاه آزاد، نیروهای جهادی، طلاب جهادگر و سایر دست اندرکاران در اجرای سند ملی واکسیناسیون، تشکر کرد.