تغییر نگرش در باره "اُمیکرون"

۱۸ دی ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۶ کد : ۲۳۱۴۴ اخبار اصلی
رییس مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: اُمیکرون هم می تواند موجب افزایش بستری و تعداد ابتلا و هم افزایش مرگ و میر شود.
تغییر نگرش در باره "اُمیکرون"

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علی علیمحمدی در نشست مدیریت بیماری کرونا استان مرکزی بیان کرد: نگرانی‌ها در خصوص اُمیکرون و عادی انگاری در افکار عمومی وجود دارد زیرا این سویه نه تنها می‌تواند موجب افزایش بستری شود بلکه در افزایش مرگ و میر نیز اثرگذار است.

وی افزود: نگرانی‌های جدی در خصوص اُمیکرون برای کودکان واکسن نزده و سالمندانی که از زمان تزریق واکسیناسیون آنها مدت زیادی گذشته، وجود دارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تعداد موارد مثبت کرونای استان مرکزی در هفته اول دی ماه ۲۲۱ مورد بوده که در هفته دوم به ۱۹۴ مورد رسیده و با کاهش ۱۲ درصدی همراه است.

وی تاکید کرد: تعداد موارد بستری ناشی از ویروس کرونا این استان در هفته دوم دی‌ماه به نسبت هفته اول ۲۱ درصد کاهش داشته و از ۱۹ مورد به ۱۵ مورد رسیده است.

وی افزود: موارد سرپایی نیز از ۲۰۲ مورد در هفته اول دی‌ماه به ۱۷۹ مورد در هفته دوم رسیده که با کاهش ۱۱ درصدی همراه است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان گفت: موارد مرگ و میر ناشی از کرونا در استان مرکزی در هفته دوم دی‌ماه به نسبت هفته اول دی ماه، از یک مورد به سه مورد رسیده است.