چهارمین مجمع سلامت شهرستان فراهان برگزار شد

۲۱ دی ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۵ کد : ۲۳۲۲۱ اخبار اصلی
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراهان از برگزاری چهارمین مجمع سلامت شهرستان فراهان با رعایت حداکثری دستورالعمل های بهداشتی خبر داد.
چهارمین مجمع سلامت شهرستان فراهان برگزار شد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر محمدرضا حجتی بیان کرد: چهارمین مجمع سلامت شهرستان فراهان با موضوع "خودمراقبتی آری، خوددرمانی هرگز" (نه به خرید کالاهای سلامت محور از مسیرهای غیرمجاز_ نه به مصرف بی رویه آنتی بیوتیک در انسان و دام) در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد شهرستان با حضور مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اراک، امام جمعه، فرماندار، دکتر علی علیمحمدی معاون بهداشتی، دکتر ظهیری، دکتر محسنی، رییس دادگستری و اکثر افراد شورای اداری شهرستان با رعایت حداکثری پروتکل های بهداشتی برگزار گردید.

وی ادامه داد: پس از برگزاری ۱۰ جلسه فرمانداری با حضور فرماندار و اعضای مجمع و افراد ذیربط یک بیانیه ۲۰ ماده ای تهیه و در چهارمین مجمع سلامت شهرستان قرائت و به امضا رسید.

وی خاطرنشان کرد: مقرر شد که بیانیه ۲۰ ماده ای به کلیه واحدهای ذیربط ارسال و پس از ۳ ماه، نتیجه و بازخورد از آن گرفته شود.