تفرش در صدر جدول شهرستان های پوشش جمعیتی واکسیناسیون

۲۱ دی ۱۴۰۰ | ۱۴:۴۴ کد : ۲۳۲۳۲ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: میانگین پوشش واکسیناسیون در بین شهرستان های استان از ۷۶ درصد در نوبت دوم و ۸۶ درصد در نوبت اول فراتر رفت.
تفرش در صدر جدول شهرستان های پوشش جمعیتی واکسیناسیون

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان در خصوص آخرین وضعیت واکسیناسیون شهرستان های استان مرکزی، بیان کرد: بر این اساس درصد پوشش واکسیناسیون تحت پوشش بالای 12 سال به ترتیب شهرستان های آشتیان (103%)، تفرش(101%) و فراهان با 100 درصد در نوبت اول و شهرستان های تفرش(91%)، آشتیان(90%) و زرندیه با 89 درصد در نوبت دوم بیشترین آمار را دارند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: همچنین درصد شهرستان های استان در تزریق نوبت اول واکسن کرونا به این ترتیب است: زرندیه 97%، اراک، شازند و دلیجان و خمین هر کدام 95%، خنداب 92%، ساوه 91%، محلات 90 و شهرستان کمیجان 86 درصد.

وی اظهار داشت: این درصد در زمینه پوشش دز دوم نیز به این ترتیب است: شهرستان های دلیجان و شازند با 85%، فراهان 87%، محلات 82%، خنداب 81%، اراک 86%، کمیجان 76%، خمین 86% و ساوه نیز 82 %

وی ادامه داد: درصد پوشش میانگین استانی در نوبت اول افراد بالای 12 سال بیش از 94% و در نوبت دوم 85 % است.

دکتر جمالیان گفت: همچنین درصد پوشش واکسیناسیون افراد بالای 18 سال  شهرستان های استان نیز مشخص شده که بر این اساس شهرستان های تفرش با 32%، شازند 29% و خمین 26% سه شهرستان اول این مهم هستند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: در شهرستان های دیگر نیز آمار واکسیناسیون دز سوم و یادآور نسبتا خوب است، اما نیاز است مردم و هم استانی های عزیز یاری کرده و سرعت واکسیناسیون دز سوم را بیش از پیش نمایند.

وی یادآور شد: در نوبت سوم 21% جمعیت تحت پوشش دلیجانی، 25% فراهان،24% محلات، خنداب 18%، کمیجان 17%، ساوه 19% و 22% جمعیت تحت پوشش شهرستان های آشتیان، کمیجان و زرندیه با واکسن نوبت سوم و یادآور واکسینه شده اند.