مثبت شدن کمتر از ۱۰ درصد تست های کرونا در استان مرکزی

۲۵ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۴ کد : ۲۳۲۹۷ اخبار اصلی
مدیر امور آزمایشگاه‌های استان مرکزی گفت: به طور میانگین کمتر از ۱۰ درصد از تست های کرونا در روز مثبت گزارش می شوند.
مثبت شدن کمتر از ۱۰ درصد تست های کرونا در استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امیر ورد بیان کرد: در حال حاضر در راستای کاهش شیوع ویروس کرونا شاهد کاهش انجام تست های کووید ۱۹ در سطح استان هستیم و ۲ آزمایشگاه دولتی در اراک شامل آزمایشگاه بیمارستان امیرالمومنین(ع)  اراک و کلینیک فوق تخصصی امام رضا(ع) و آزمایشگاه خصوصی  بهسان، دکتر دانشمند و آزمایشگاه بیمارستان سینا در این کلانشهر به مراجعان برای خدمات تشخیصی ابتلا به ویروس کرونا فعالیت دارند.

وی ادامه داد: با توجه به محدودیت کیت های تشخیص سویه اُمیکرون که از طرف وزارت خانه در اختیار دانشگاه قرار داده شده، تشیخص این سویه فقط در آزمایشگاه کلینیک امام رضا(ع) و کلینیک بهسان انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه مراکز خصوصی و دولتی تشخیص ویروس کووید ۱۹ با تمام توان حال فعالیت هستند، تاکید کرد: تست آزمایشگاهی کرونا در شهرستان‌ محلات نیز با پتانسیل روزانه ۱۰۰ تست کرونا انجام می‌شود.

دکتر ورد در پایان خاطرنشان کرد: ظرفیت انجام تست کرونا در استان مرکزی روزانه به حدود ۱۵۰۰ تست می رسد.