مبتلایان به اُمیکرون عمدتا بدون علامت هستند

۲۹ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۶ کد : ۲۳۴۰۷ اخبار اصلی
رییس بیمارستان امیرکبیر اراک گفت: تعداد زیادی از مبتلایان به اُمیکرون بدون علامت و تعداد دیگر با علایم سرماخوردگی هستند.
مبتلایان به اُمیکرون عمدتا بدون علامت هستند

به گزارش وب دا، دکتر احسان رحیمی بیان کرد: داده های فعلی از اُمیکرون نشان می دهد، قدرت واگیری بسیار بالایی دارد و می تواند نسبت به واریانت ها و سویه های قبلی، تعداد بیشتر از افراد جامعه را مبتلا کند.

وی افزود: عطسه، آبریزش بینی، سرفه و گرفتگی بینی مهمترین علایمی است که در افراد بروز می کند.

وی تاکید کرد: متاسفانه با کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی و افزایش تجمعات برای گسترش سویه اُمیکرون نگران کنند است.

دکتر رحیمی در ادامه خاطرنشان کرد: واکسیناسیون و رعایت شیوه نامه های بهداشتی تنها امید مردم و پزشکان برای رهایی از این بیماری است و باید تا ریشه کنی کامل آنها را مد نظر داشته باشیم.

وی افزود: در اوج بحران و موج سهمگین پنجم کرونا که با نوع دلتا روزهای سختی را برای همه رقم زده بود، تنها 5 درصد مردم جامعه واکسینه شده بودند، اما در شرایط فعلی میزان درصد واکسیناسیون استان و کشور بسیار بالا است که می تواند در پیشگیری از این بیماری و موج موسوم به اُمیکرون بسیار اثر بخش باشد.