دکتر سید محمد جمالیان انتصاب سرپرست وزارت بهداشت را تبریک گفت

۱۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۰ کد : ۲۳۵۸ اخبار اصلی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی با ارسال پیامی، انتصاب دکتر سعید نمکی را به عنوان سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تبریک گفت.
دکتر سید محمد جمالیان انتصاب سرپرست وزارت بهداشت را تبریک گفت

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، متن این پیام به شرح زیر است.

جناب آقای دکتر سعید نمکی

سلام علیکم

بدینوسیله انتصاب جنابعالی را به عنوان سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که بیانگر تعهد، کارآمدی و شایستگی‌ های شما در صحنه‌های خدمت صادقانه به نظام و جمهوری اسلامی ایران است، تبریک و تهنیت عرض مینمایم.

امیدواریم این انتصاب در این منصب بشارت دهنده محیطی پویا و سرشار از شور و نشاط و نوید بخش افزایش سطح سلامت مردم در کشور عزیزمان باشد و استمرار طرح تحول نظام سلامت بتواند میزان رضایتمندی مردم از اقدامات وزارت بهداشت را روز به روز بیشتر نماید.

رجای واثق دارم مدیریت تاثیرگذار و توانمند توأم با تجارب برجسته و ارزشمند جنابعالی موجبات ارتقاء این مجموعه را فراهم خواهد نمود و ضمن تشکر از زحمات شبانه روزی دکتر سید حسن هاشمی، سربلندی و توفیق روزافزون شما را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر سید محمد جمالیان

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

15دیماه 1397

کلید واژه ها: دکتر سید محمد جمالیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دکتر سعید نمکی