پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پی درگذشت آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی

۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۴ کد : ۲۳۷۴۶ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک، دکتر سید محمد جمالیان در پیامی رحلت فقیه برجسته و مرجع عظیم الشان جهان اسلام آیت الله العظمی صافی گلپایگانی را تسلیت گفت.

الذین تتوفیهم الملائکه طیبین یقولون سلام علیکم ادخلوا الجنه بما کنتم تعملون.

عروج ملکوتی مرجع عالیقدر شیعه، حضرت آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی عالم بزرگواری که سالیان متمادی در ترویج و نشر معارف نورانی اسلام و اهل بیت علیهم السلام و اعلای کلمة‌الله، سعی و تلاش فراوان نمودند موجب جریحه دار شدن و اندوه قلوب عموم مسلمین شد.

ایشان، زبان گویای دفاع از حق و احکام الهی و خادم دلباخته آستان ملائک پاسبان حضرت ولی‌الله الاعظم، ارواح العالمین له الفداء، زعیم حوزه‌های علمیه بودند که پس از عمری مجاهدت و خدمت به ملکوت اعلی پیوست و قلب ملت شریف ایران اسلامی و دوستداران انقلاب را آزرده خاطر گردید.

اینجانب ضمن تسلیت محضر حضرت ولی‌عصر ارواحنا فداه، رهبری معظم انقلاب اسلامی، مراجع عظام دامت برکاتهم، بیت معظم آن عالم ربانی رضوان الله تعالی علیه، حوزه‌های علمیه و عموم مردم ایران اسلامی به خصوص خانواده ی بزرگ دانشگاه علوم پزشکی اراک، از درگاه پروردگار متعال برای روح بلند آن مرحوم مغفور، علو درجات و حشر با ائمه اطهار علیهم‌السلام و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت می‌نمایم.

دکتر سید محمد جمالیان

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اراک