پیام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به مناست فرا رسیدن روز گزینش

۱۶ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۵ کد : ۲۳۸۹ اخبار اصلی
دکتر سید محمد جمالیان در پیامی فرا رسیدن روز گزینش را  به جامعه دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی خصوصا  همکاران هسته گزینش تبریک عرض نمود.
پیام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به مناست فرا رسیدن روز گزینش

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، متن کامل پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

إِنَّ اللَّهَ یَأمُرُکُم أَن تُؤَدُّوا الأَماناتِ إِلیٰ أَهلِها وَإِذا حَکَمتُم بَینَ النّاسِ أَن تَحکُموا بالعَدلِ﴿58﴾

گزینش از جمله برکات و یادگارهای ارزنده رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) می باشد که بر اساس فرمان مبارک ایشان در 15 دیماه سال 61 بنیان گذاشته شد.  بحمدالله گزینش همچون چشمی بینا و بازوئی توانا برای مدیریت اجرائی کشور در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده است.

بی شک گزینشگران باید در جهت تحقق اهداف ارزشمند و اندیشه های ناب امام راحل (ره) با هدف زیبنده گزینی و انتخاب افراد برتر بیش از گذشته کوشا بوده و با الهام از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) در پاسداری از سلامت نظام اداری کوشا باشیم .

لذا به فرموده بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران " دولت بدون گزینش اشخاص متعهد و متخصص در رشته های مختلف موفق نخواهد شد و دولتمردان در گزینش همکاران به کاردانی و تعهد آنان و بهتر خدمت کردن آنها به کشور و در مناقع ملت بودن آنان تکیه کنند تا در پیش حق تعالی و ملت رو سفید باشند و در امور موفق باشند." امام خمینی(ره)

اینجانب بر خود لازم میدانم سالروز صدور فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل هسته های گزینش و نام گذاری این روز به نام روز گزینش را به جامعه دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی خصوصا  همکاران هسته گزینش تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای همگان، توفیق روز افزون در رعایت اعتدال و پاسداری از حقوق مردم و مصالح نظام، سلامتی و کامیابی را خواستارم.

دکتر سید محمد جمالیان

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

16 دیماه 1397

کلید واژه ها: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی دکتر سید محمد جمالیان پیام تبریک روز گزینش