روحیه مرحوم دکتر نامغ، ستودنی بود و خود را وقف سیستم می کرد

۲۰ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۱ کد : ۲۳۹۱۲ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: فقدان دکتر بابک نامغ برای خانواده علوم پزشکی سخت و دردناک است.
روحیه مرحوم دکتر نامغ، ستودنی بود و خود را وقف سیستم می کرد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان در مراسم یادبود مرحوم دکتر بابک نامغ (مدیر سابق درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک و رییس سابق شبکه بهداشت و درمان محلات) بیان کرد: فقدان ناگهانی دکتر نامغ دوست و همکار گرامی برای خانواده بزرگ علوم پزشکی بسیار سخت و دردناک است و جای خالی ایشان به سختی پر خواهد شد و شاید ناممکن باشد.

وی افزود: دکتر نامغ جزو پزشکانی بودند که به اخلاق خوب و صبر و حوصله شهره بودند و کمتر کسی است که در طی این مدت خاطره تلخی از ایشان به یاد آورد که این خود موهبتی از سوی خداست که نصیب هر کسی نمی شود.

وی تاکید کرد: ایشان جزء افرادی بودند که همیشه نیت شان بر راهگشایی و گره گشایی در امور بود و با توجه به اینکه مسئولیت های خطیری را بر عهده داشتند، خود را فدای سیستم و منافع مردم می کردند.

دکتر جمالیان خاطرنشان کرد: روحیه ایشان بسیار قابل تقدیر بود و از همین رو کلیه کارکنان و همکاران علوم پزشکی خود را در کنار خانوده این عزیز سفر کرده می دانند و خواهند ماند چراکه خانواده علوم پزشکی کمتر از خانواده و بستگان ایشان داغدار نیست.