رییس دانشگاه علوم پزشکی به عنوان رییس کمیته خدمات بهداشتی خدمات سفر منصوب شد

۲۵ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۹ کد : ۲۳۹۸۵ اخبار اصلی
استاندار مرکزی، طی حکمی دکتر سید محمد جمالیان را به عنوان رییس کمیته خدمات بهداشتی، سلامت و محیط زیست ستاد اجرایی خدمات سفر استان مرکزی معرفی نمود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی به عنوان رییس کمیته خدمات بهداشتی خدمات سفر منصوب شد

به گزارش وب دا مرکزی، متن کامل این حکم به شرح زیر است:

رییس دانشگاه علوم پزشکی،خدمات بهداشتی و درمانی استان مرکزی

سلام علیکم

به استناد مصوبه هیات وزیران مبنی بر تشکیل ستاد اجرایی خدمات سفر در استان ها و نظر به ضرورت برنامه ریزی و  ارائه خدمات شایسته به گردشگران و مسافران و همچنین مدیریت یکپارچه، سیاست گزاری و سازماندهی و نظارت بر انجام فعالیت های سفر، جنابعالی به عنوان "رئیس کمیته خدمات بهداشتی، سلامت و محیط زیست ستاد اجرایی خدمات سفر استان مرکزی" منصوب می گردید.

به پیوست دستورالعمل  ستاد اجرایی خدمات سفر با موضوع مدیریت و برنامه ریزی سفرهای نوروز 1401 و شرح وظایف کمیته مذکور جهت آگاهی و اقدام مقتظی ارسال می گردد.شایسته است با تلاش  وبرنامه ریزی لازم و دقیق به منظور آمادگی هر چه بیشتر و فراهم کردن امکانات برای گردشگران در ایام سفرهای نوروزی پیش رو، نسبت به برگزاری جلسات با اعضای کمیته ها اقدام و گزارش فعالیت های صورت گرفته به دبیرخانه ستاد ارسال گردد.

فرزاد مخلص الائمه

استاندار و رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر استان مرکزی