کرونا و سلامت روان مردان
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: در کنار ابتلا به بیماری، استرس های ناشی از سوگ، نداشتن مراسم سوگ، مشکلات اقتصادی، معیشتی، فاصله گذاری اجتماعی و... منجر به ایجاد یا تشدید اختلالات روانی شده است.
وی افزود: اضطراب، افسردگی، تنش های خانوادگی، تنهایی و بغض های فروخورده، سوگواری های ناشی از کرونا، موارد غیرقابل انکاری هستند که ضرورت مشاوره های روانشناسی و سلامت روان را بیش از پیش نشان می دهد.
وی تاکید کرد: عدم اطمینان ناشی از همه گیری 19-Covid به همراه اقدامات جهانی مثل قرنطینه که در سراسر جهان برای مهار بیماری انجام شده، افسردگی، اضطراب، انزوا، تنهایی، نگرانی های مالی، عصبانیت، تحریک پذیری، تعارضات در روابط، اختلال استرس پس از سانحه، ترس و افزایش مصرف دخانیات را افزایش داده و موجب شده خطر بروز رفتارهای خودکشی را هم در افرادی که آسیب پذیر تلقی شده و هم در افرادی که قبل از همه گیری در معرض خطر نبوده اند، تشدید کند.
دکتر جمالیان در ادامه خاطرنشان کرد: مردان ممکن است به دلیل ترس از انگ های اجتماعی و تمایل به ایفای نقش پدر سالارانه برای ضعف یا بیماری روانشناختی خود به دنبال جلب حمایت نباشند، بنابراین، نیاز مبرم به کمپین ها و برنامه هایی در این زمینه وجود دارد تا مقاومت یا عدم تمایل آن ها برای دستیابی به خدمات بهداشت روان و سلامت اجتماعی را به حداقل برساند.
نظر شما :