سوختگی ۵ کارگر اراکی با مواد مذاب

۰۹ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۵ کد : ۲۴۳۳۴ اخبار اصلی
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۵ کارگر اراکی با مواد مذاب دچار سوختگی و به سرعت به بیمارستان ولیعصر منتقل شدند.
سوختگی ۵ کارگر اراکی با مواد مذاب

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر محمد پروهان بیان کرد: این حادثه شامگاه گذشته به وقوع پیوسته که با اعلام حادثه بلافاصله ۲ تیم اورژانس به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: پنج کارگر یکی از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی خیرآباد اراک حین کار با مواد مذاب، دچار سوختگی شدند.

وی تاکید کرد: تکنسین‌های اعزامی پنج مرد ۲۲ تا ۴۰ ساله را که دچار سوختگی‌های پنج تا ۴۰ درصد شدند را با اقدامات پیش بیمارستانی به بیمارستان حضرت ولی‌عصر (عج) انتقال دادند.

دکتر پروهان در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از کارگران حادثه دیده (۳۵ ساله) با سوختگی ۵۰ درصد درجه ۲ و سه برای ادامه درمان به تهران انتقال یافت.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان گفت: کارگر دیگر نیز با سوختگی ۴۰ درصد درجه سه در ناحیه دست‌ها، صورت و چشم، ۲ کارگر نیز با پنج و هفت درصد سوختگی در ناحیه صورت و چشم و یک کارگر هم سرپایی مداوا و مرخص شده است.