قرار گرفتن حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اراک در بین دانشگاه های برتر کشور

۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۷ کد : ۲۴۵۱۱ اخبار اصلی
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در لوحی از اقدام خوب حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اراک، تقدیر کرد.
قرار گرفتن حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اراک در بین دانشگاه های برتر کشور

به گزارش وب دا مرکزی، متن این لوح به شرح زیر است:

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اراک

با سلام

خدمت خالصانه و جلب رضایت حق تعالی عرصه ای بیکران است که توفیق عمل به آن رحمت و الطاف الهی را موجب می گردد.

بی شک، تلاش و همت شما در راستای نیل به جامعه ای سالم در این گنبد دوار به یادگار خواهد ماند و این باقیات صالحات چون چراغی فراروی زندگی شما خواهد بود.

بسی شایسته است از شما که با دستانی مهربان و عزمی راسخ در کوی دل، حدیث خدمت بی منت را سروده اید بعنوان دانشگاه برتر در حوزه مشارکت اجتماعی سلامت صمیمانه قدردانی نموده و این لوح سپاس را به شکرانه اندیشه شکوهمندتان پیشکش محضر شریفتان نماییم.

امید است تلاش های روزافزونتان در راستای ترویج فرهنگ امر خیر در حوزه سلامت، همواره تداوم یافته و سلامتی و سعادت قرین لحظات زندگی شما باشد.

دکتر بهرام عین اللهی