درخشش اورژانس استان در جشنواره کتاب و مقالات

۲۳ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۴ کد : ۲۴۷۶۲ اخبار اصلی
معاون فنی و عملیات اورژانس استان مرکزی در نخستین جشنواره کتاب و مقالات برتر موفق به کسب عنوان نویسنده فعال شد.
درخشش اورژانس استان در جشنواره کتاب و مقالات

به گزارش وب دا مرکزی، بهروز ایران نژاد توانست در این جشنواره عنوان نویسنده فعال را کسب و توسط سازمان اورژانس کشور مورد تقدیر قرار گرفت.

در این لوح تقدیر که توسط دکتر جعفر میعادفر، رییس سازمان اورژانس کشور به وی اعطا شده، آمده است:

ذات بلند مرتبه حضرت دوست را سپاس که محفل دانش و پژوهش را از نعمت عزیزانی توانمند و پرتلاش چون شما بهره مند فرمود: افتخار آفرینانی که در راه توسعه مرزهای دانش گوی سبقت را از دیگر همراهان ربوده اند و می روند تا بر سکوی اخلاق و مسئولیت شناسی نیز نشان افتخار بر گردن آویزند.

سرافرازان عرصه علم و دانش، پیشتازی شما در میدان های اندیشه، تحقیق و ابتکار، غرورآفرین نوید بخش است؛ به پیش که میهن اسلامی و تمدن نوین ایرانی نیازمند آن دست های پرتوان و اندیشه خلاق شماست، بدینوسیله کسب عنوان نویسنده فعال در نخستین جشنواره کتاب و مقالات برتر سازمان اورژانس کشور در سال 1400 را تبریک گفته و سعادت و موفقیت روزافزون شما را از درگاه ایزد منان مسالت داریم.